Fórmula 1

Barcelona tindrà una exhibició dies abans del Gran Premi amb Sainz i Alonso

El ‘Road Show’ F1 Barcelona es farà el 19 de juny i comptarà amb un recorregut des del Passeig de Gràcia fins a la rotonda de la Gran Via

L’organització del Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya està preparant una exhibició de cotxes de Fórmula 1 als carrers més importants de la Ciutat Comtal que es farà el 19 de juny. Aquest esdeveniment s’anomenarà Road Show F1 Barcelona. Aquesta exhibició tindrà un recorregut que tindrà com a punt neuràlgic la Casa Batlló i que tindrà un recorregut al voltant del passeig de Gràcia, que hi anirà des del Passeig fins a la Rotonda de la Gran Via, on donaran la volta.

Així ho va avançar el periodista Josep Lluís Merlos en declaracions a TV3. El periodista ha assegurat que l’exhibició es farà quatre dies abans de la cursa, el dia 19 de juny. A més, el català ha declarat que aquest esdeveniment era una iniciativa que l’organització de la Fórmula 1 perseguia des de fa anys.

Aquest desig es va traslladar als organitzadors del Circuit, amb l’objectiu de vincular més la marca Barcelona a la cursa. Pel que fa als pilots que participaran en l’exhibició, Merlos ha anunciat que tant Fernando Alonso com Carlos Sainz estaran presents conduint un Aston Martin i un Ferrari, respectivament, però que no són els d’aquesta temporada a causa de situacions logístiques, però sí que són cotxes de temporades recents.

Més enllà de l’asturià i el madrileny, no ha transcendit quins altres pilots hi seran. Però no només hi haurà pilots de l’F1. En el cas que Max Verstappen o Sergio Pérez no participin en l’exhibició, Red Bull podria donar l’oportunitat en l’exhibició al català Pepe Martí, qui competeix a la Fórmula 2 i és un dels integrants en el Programa de Joves Pilots de Red Bull.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)