Més motor

Àlex Palou aconsegueix la tercera posició en el GP de Long Beach

El català obté el primer podi puntuable de la temporada en una exhibició de l’equip Chip Ganassi

Àlex Palou (Chip Ganassi) torna a pujar al podi després d’aconseguir la tercera posició en el Gran Premi disputat al circuit de Long Beach. El pilot català, d’aquesta manera, suma el seu primer podi puntuable de la temporada, ja que la victòria a The Termal Club no era d’una carrera oficial. Per davant, la victòria se la va emportar el company d’Àlex, Scott Dixon, per davant de Colton Herta (Andretti).

Un moment que ho canvia tot

En la sortida, Will Power (Penske), qui partia des de la segona posició, es va col·locar al capdavant de la cursa i es va escapar, obtenint una distància de sis segons sobre el grup perseguidor, en el qual estava el provinent de Sant Antoni Villamajor. No obstant això, superant la desena de voltes, el danès Cristian Rasmussen (Ed Carpenter Racing) provocava un accident que faria sortir la situació de bandera groga completa, que provoca l’aturament de la cursa.

Això provocaria l’aturada d’alguns pilots, especialment del líder Power i de Dixon, sent Newgarden el nou líder de la prova. Darrere, Dixon avançaria a Power, un avançament clau per a la prova, mentre que l’Àlex encara estava a l’espera de fer la seva primera aturada.

Quan la va fer, va anar cap enrere i tot va tornar a la normalitat fins a la segona aturada. Els primers a fer-la van ser els líders de la cursa, amb Dixon certificant el seu lideratge. Poc després, seria el torn del de Sant Antoni de Vilamajor en aturar-se, sortint just davant d’un Marcus Ericsson (Andretti) que va intentar-lo avançar, però el campió es va defensar bé.

Les aturades continuaven produint-se i els canvis de posició, també, amb Josef Newgarden (Penske) el líder a falta de 30 voltes per al final. 10 voltes més tard, Josef s’aturaria per últim cop, igual que Àlex i Colton, amb Newgarden i Dixon lluitant per la victòria i Palou i Herta pel podi. No obstant això, Herta va tocar a Newgarden a falta d’unes 10 voltes per al final de la cursa. Això ho va aprofitar Palou per a situar-se tercer i no deixar-lo fins al final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)