MotoGP

Viñales afirma que “Repetir de nou a Jerez es quelcom en el que somiem, seria fantàstic”

El rosinc diu que han de ser realistes i intel·ligents, i que l’important és lluitar cada dia

Maverick Viñales ha afirmat en la roda de premsa oficial abans del GP d’Espanya en el circuit de Jerez que: “Repetir de nou a Jerez es quelcom en el que somiem, seria fantàstic” en referència a les victòries en la cursa a l’esprint i en la de gran premi que va aconseguir en el circuit d’Austin. El pilot rosinc d’Aprilia també ha manifestat: “Hem de ser realistes, hem de ser intel·ligents. L’important es lluitar cada dia.”

L’actual tercer classificat de la general de MotoGP mai ha guanyat una cursa de la màxima categoria a Jerez i explica la manera com afrontarà el cap de setmana: “és no perdre massa on ens costa, els revolts lents, i guanyar on som forts.” Maverick Viñales diu que el circuit de Jerez és un gran repte i que s’han de mostrar competitius, i que és especial: “Aquesta és la primera cursa en que tens l’afició local i és una motivació.”

Preguntat sobre com es va sentir al fer història a Austin al ser el primer en MotoGP en guanyar una cursa amb tres marques diferents Maverick Viñales ha comentat: “A Austin hem fet història i sento que és bo per Aprilia i sento emoció, i he vist molta emoció a l’equip”, a nivell personal i familiar ha reconegut que no va poder dormir en tot el vol de tornada a casa i ha afirmat: “Les emocions van estar a tope, la família sap el que ens ha costat tot, hem passat moments durs.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)