MotoGP

Martín fa el rècord del circuit de Le Mans i Viñales acaba el dia amb el quart temps

Marc Márquez, Àlex Rins i Àlex Márquez hauran de disputar la Q1 del GP de França

Maverick Viñales (Aprilia) ha fet el quart millor temps en l’entrenament oficial del GP de França amb 1:30.657 i s’ha quedat a dues dècimes i mitja de Jorge Martín (Ducati) que ha aconseguit batre el rècord absolut del circuit de Le Mans amb 1:30.388. Aleix Espargaró també ha situat la seva Aprilia en la Q2 amb el setè millor registre (1:30.714), a tres dècimes del madrileny.

Marc Márquez, que ha caigut en el lliure del matí, no s’ha trobat còmode en la Ducati ha fet el tretzè temps a sis dècimes i haurà de passar per la Q1. També hauran de disputar aquesta primera qualificació Àlex Rins (Yamaha) que ha estat catorzè a vuit dècimes i Àlex Márquez (Ducati) que ha acabat dinovè a més d’un segon.

En l’entrenament de Moto3 Joel Esteban (CFMoto) ha fet el segon temps amb 1:40.950 i s’ha quedat a quatre dècimes del seu company d’equip el colombià David Alonso que ha estat el més ràpid amb 1:40.470.

En Moto2 Jeremy Alcoba (Kalex) ha finalitzat el dia amb l’onzè temps amb 1:36.278, a vuit dècimes del millor registre de Sergio Garcia (Boscoscuro) que ha fet el rècord del circuit amb 1:35.473. Albert Arenas (Kalex) ha estat setzè amb 1:36.338, també a vuit dècimes, mentre que Xavier Artigas (Forward) ha fet el 27è temps amb 1:38.485 a més de tres segons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció