MotoGP

Remuntada i segon lloc de Marc, i tercer de Maverick

Motor. El cerverí fa una gran sortida i de la tretzena posició de la graella passa a la quarta en la primera volta. Tercera victòria de Martín a l’esprint

La sortida de la cursa a l’esprint del GP de França del circuit de Le Mans va marcar gran part de la prova. Marc Márquez va aconseguir una impressionant segona posició després d’una espectacular sortida des de la tretzena posició, mentre que Maverick Viñales va finalitzar en una gran tercera plaça, la mateixa que tenia a la graella. La victòria va ser per a Jorge Martín, que va sortir des de la pole, no va deixar mai el primer lloc i va sumar la tercera victòria de la temporada en les curses de dissabte. En la part negativa de la sortida, Aleix Espargaró es va avançar, va ser sancionat amb dues long lap va baixar de la tercera posició a la sisena i va acabar cinquè. Pitjor li va anar al campió mundial Francesco Bagnaia, segon en la graella, que va fer una mala sortida, va baixar al quinzè lloc i quan volia remuntar va sortir de pista i va abandonar.

El cerverí va fer una sortida de pel·lícula i del tretzè lloc va passar al sisè en els primers revolts, i al final de la primera volta ja anava quart. El vuit vegades campió mundial va guanyar un lloc per la sanció a Aleix Espargaró i després es va anar apropant a poc a poc al segon, Marco Bezzecchi, que va caure a quatre voltes del final. Maverick Viñales va perdre alguns llocs en la sortida, però va aguantar les escomeses d’Enea Bastianini per darrere i va completar el podi. Àlex Márquez va acabar catorzè sense estar mai en cap lluita per puntuar, mentre que Àlex Rins va caure a meitat de cursa.

Arenas, quart en Moto2

Albert Arenas (Kalex) va tornar a fer una bona qualificació en Moto2 i sortirà des de la quarta posició de la graella. El gironí va marcar un temps d’1:35.377 i es va quedar a tres dècimes de la posició preferent que va fer Aron Canet (Kalex), la tercera de la temporada. Jeremy Alcoba (Kalex) va acabar catorzè i Xavier Artigas (Forward) vint-i-vuitè. En Moto3 Joel Esteban (CFMoto) no va fer una bona qualificació i sortirà des de la dissetena posició. Havia fet uns bons entrenaments, però en la Q2 es va quedar lluny dels seus registres. Va acabar a més d’un segon del seu company d’equip, el colombià David Alonso, que va fer la tercera pole consecutiva.

MotoGP. La graella
1r. Jorge Martín (Ducati) 1:29.919
2n. Francesco Bagnaia (Ducati) a 0.192
3r. Maverick Viñales (Aprilia) a 0.394
4t. Fabio de Giannantonio (Ducati) a 0.517
6è. Aleix Espargaró (Aprilia) a 0.653
13è. Marc Márquez (Ducati) Q1 - 1:30.586
16è. Àlex Rins (Yamaha) Q1 - 1:31.067
17è. Àlex Márquez (Ducati) Q1 - 1:31.148
Cursa a l’esprint
1r. Jorge Martín (Ducati) 19:49.694
2n. Marc Márquez (Ducati) a 2.280
3r. Maverick Viñales (Aprilia) a 4.174
4t. Enea Bastianini (Ducati) a 4.798
5è. Aleix Espargaró (Aprilia) a 7.698
6è. Pedro Acosta (KTM) a 9.185
14è. Àlex Márquez (Ducati) a 16.816
ret. Àlex Rins (Yamaha) 6 voltes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)