Fórmula 1

Setena ‘pole’ consecutiva de Verstappen en els set grans premis d’aquest any

Sainz sortirà cinquè i Alonso des de la dinovena plaça en el GP de l’Emilia-Romanya

Max Verstappen (Red Bull) ha aconseguit la seva setena posició preferent d’aquesta temporada i tornarà a sortir des del primer lloc com ha fet en els sis grans premis anteriors d’aquest any. El neerlandès no havia uns fet bons entrenaments, però en la qualificació ha tornat a ser el més ràpid en les tres sessions en el GP de l’Emilia-Romanya que es disputa en el circuit d’Imola. Max Verstappen ha marcat un gran temps d’1:14.746 i ha superat per 74 mil·lèsimes Oscar Piastri (McLaren). El McLaren de Lando Norris ha ocupat el tercer lloc a 91 mil·lèsimes. Carlos Sainz i el seu Ferrari només han pogut acabar cinquens davant els aficionats italians. El madrileny ha fet 1:15.233 i s’ha quedat a quatre dècimes del millor registre.

En la Q2 la sorpresa ha estat l’eliminació de Sergio Pérez i el seu Red Bull, que han acabat onzens i a quinze mil·lèsimes de la qualificació. Fernando Alonso (Aston Martin) ha quedat eliminat en la Q1 i sortirà des de la dinovena posició de la graella. L’asturià ha tingut un accident en la tercera sessió d’entrenaments del matí i han hagut de canviar l’unitat de potència i la caixa del canvis, i fer moltes reparacions. El monoplaça no estava del tot a punt i Fernando Alonso ha sortit de la pista en el seu intent de volta ràpida, el cotxe s’ha tornat a danyar i ja no ho ha provat més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)