Fórmula 1

Max Verstappen pateix, però s’imposa a Imola

El de Red Bull guanya el GP de l’Emilia Romanya, però ho ha passat malament amb un Norris amb un gran ritme

Max Verstappen (Red Bull) torna a guanyar al Gran Premi de l’Emilia Romanya de Formula 1 a l’Autòdrom Enzo e Dino Ferrari d’Imola, tot i que aquesta vegada ho ha tingut més complicat. I és que el neerlandès ha patit en les últimes voltes davant d’un Lando Norris (McLaren) que ha acabat segon, amb Charles Leclerc (Ferrari) completant el podi. Oscar Piastri (McLaren) ha acabat quart, per davant de Carlos Sainz (Ferrari), cinquè.

Verstappen: de la tranquil·litat al patiment

A la sortida, Verstappen mantindria la primera posició sense problemes, mentre que el seu company, Sergio Pérez, es col·locava entre els 10 primers després d’una mala qualificació. Les primeres aturades començaven aviat, ja que els undercuts eren poderosos, però no seria fins a la volta 22 quan els pilots de la part davantera començarien a canviar rodes.

El primer d’ells seria George Russell (Mercedes), seguit de Norris i de Piastri un parell de voltes més tard. A la volta 26, seria el torn de Verstappen, mentre que els Ferrari i Lewis Hamilton (Mercedes) serien els últims a fer-ho camí a la volta 30.

Els últims pilots en aturar-se van ser Pérez i Lance Stroll (Aston Martin) en la volta 38. Les voltes passarien i tot seguiria en calma. Això va ser fins a les últimes 10/15 voltes, quan, a poc a poc, Norris reduïa distàncies amb Verstappen fins a arribar al segon i mig de diferència en les últimes voltes. Així i tot, Verstappen va poder passar la línia de meta en primera posició sense defensar posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)