Fórmula 1

McLaren tindrà una decoració especial en homenatge a Senna al GP de Mònaco

L’equip britànic lluirà els colors del casc del dues vegades campió del món i sis vegades guanyador de la cursa del Principat

L’equip McLaren ha anunciat que en el següent Gran Premi, el de Mònaco que es disputa aquest cap de setmana, el MCL38, el seu cotxe d’aquest any, lluirà una decoració especial que homenatjarà al mític pilot brasiler Ayrton Senna, expilot de l’equip britànic, guanyador de dos títols mundials i el màxim guanyador als carrers del Principat, amb 6 triomfs en total.

El passat 1 de maig es van complir 30 anys de la mort de Senna en el GP de San Marino 1994 i, durant el passat Gran Premi, que va ser, precisament, al circuit on Ayrton va deixar aquest món, la Fórmula 1 i els pilots el van homenatjar. No obstant això, en una de les cites més importants de l’any, el seu equip més important ha volgut donar-li un homenatge addicional.

El cotxe passarà de ser de color taronja i negre a lluir, principalment, el color groc en la part central i davantera del cotxe, el color verd a la part posterior i amb una mica de color blau situada en la part del dorsal, el qual també serà de color groc. A més, en les fulles de l’aleró davanter, es poden veure, de color blau, a banda i banda, el nom de ‘Senna’, a més d’en l’aleró posterior, però de color groc.

Aquests colors són els colors que estaven al clàssic casc que té Ayrton, en el qual predominava el color groc, però amb una ratlla verda i una altra negra. A més dels canvis del cotxe, McLaren ha volgut fer un últim homenatge a Senna tenint els seus colors clàssics (el verd i el groc) en les seves xarxes socials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.