MotoGP

David Alonso, primer vencedor del dia al Circuit de Barcelona-Catalunya

Motor. El pilot colombià guanya el GP de Catalunya de Moto3 i recupera el primer lloc en la general del campionat del món de la categoria petita

David Alonso (CFMoto) ha estat el vencedor del GP de Catalunya de Moto3, la primera cursa del dia al Circuit de Barcelona-Catalunya. El pilot colombià ocupava el sisè lloc en la graella de sortida i ha passat a l’atac quan faltaven sis voltes (de divuit). El ritme d’Alonso ha trencat el grup i l’ha deixat reduït a quatre pilots en l’última volta, però ningú no ha estat capaç d’avançar-lo.

És la segona victòria seguida d’Alonso al Circuit de Barcelona-Catalunya, ja que també hi havia guanyat l’any passat. El colombià recupera el primer lloc en la general, amb 118 punts, davant de David Holgado (GasGas, 104), que s’ha hagut de conformar amb el sisè lloc.

Des de la posició preferent, el valencià Iván Ortolà (KTM) ha estat el líder en les primeres voltes, però no ha pogut parar els peus a Alonso. José Antonio Rueda (KTM) ha estat tercer.

El català Joel Esteban, company d’Alonso amb la CFMoto, ha entrat catorzè, després d’haver ocupat posicions capdavanteres en el primer terç de la cursa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.