MotoGP

Victòria d’Ai Ogura en el GP de Catalunya de Moto2

Motor. El tortosí Jeremy Alcoba culmina una gran remuntada amb el quart lloc, mentre que el gironí Albert Arenas entra sisè al Circuit de Barcelona-Catalunya

Ai Ogura i Sergio García Dols han donat el segon doblet consecutiu en el campionat del món de Moto2 a l’equip MSI, amb el primer i el segon llocs en el GP de Catalunya. Tota una fita per a aquest equip, que fa córrer motos Boscoscuro i ha debutat enguany en Moto2, després d’haver adquirit l’equip de Sito Pons, que es va retirar l’any passat.

El castellonenc García Dols ha sortit de la posició preferent i semblava que tenia el triomf coll avall després de la caiguda de Fermín Aldeguer (Boscoscuro). El murcià ha anat a terra en la 15a volta (de 21), mentre complia una sanció de volta llarga per haver excedit els límits de la pista. Llavors Ogura ha empaitat el seu company, l’ha superat i s’ha escapat en solitari. Sota la bandera de quadres, la diferència ha estat de 3.8 segons.

Tercer ha entrat Jake Dixon (Kalex) i el quart lloc ha estat per a Jeremy Alcoba (Kalex). El tortosí ha protagonitzat una remuntada excepcional, des del 22è lloc de la graella. En l’equador de la cursa ja era desè i en les últimes voltes s’ha enganxat al grup que lluitava pel quart lloc, que ha fet seu en l’última volta.

Una de les seves víctimes ha estat Albert Arenas (Kalex). El gironí s’ha arribat a col·locar segon en la primera volta, però ha anat perdent pistonada fins a caure al novè lloc. Algunes caigudes davant seu l’han enlairat a les posicions d’honor una altra vegada, però en l’última volta l’han avançat Alcoba i Senna Agius (Kalex) i ha entrat sisè. El tercer català de la categoria mitjana, Xavi Artigas (Forward), ha entrat 21è, a 39 segons.

En la general del campionat, García Dols conserva el primer lloc, amb 109 punts, seguit per Joe Roberts (89), només novè avui, i Ogura (88).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)