Més motor

MOTOR

MUNDIAL DE TRIAL FEMENÍ

La noia deu

Laia Sanz aconseguix, amb només 24 anys, el seu desè títol mundial de trial

Laia Sanz (Montesa) va aconseguir la xifra rodona de deu títols mundials de trial femení guanyant ahir la segona de les tres proves del calendari, a la República Txeca. La pilot de Corbera de Llobregat supera el rècord que, en la categoria masculina, havien aconseguit el català Jordi Tarrés i el britànic Dougie Lampkin, amb nou. Sanz, però, té només 24 anys i un llarg recorregut al davant seu. Aquest títol li arriba tot just una setmana després d'haver guanyat el campionat d'Europa. Ahir va aconseguir la victòria gràcies al parcial de zero punts que va aconseguir en el primer recorregut, ja que en el segon en va fer cinc i va quedar empatada amb Rebekah Cook (Sherco).

La dificultat de recuperar els errors en un circuit poc tècnic hauria pogut comprometre la victòria a Laia Sanz, com ja li va passat ara fa tres anys en una prova en què va perdre el títol, però ahir no va fallar. «Deu títols mundials és una quantitat fantàstica. Segur que no tardaré gaire a pensar en l'onzè», va concloure la campiona.

RESULTATS

Trial de la República Txeca
1a L. Sanz (Montesa)
5 (0+5)
2a R. Cook (Sherco)
5 (1+4)
3a J. Coles (Gas Gas)
10 (7+3)
4a S. Gómez (Gas Gas)
13 (6+7)
5a E. Bristow (Gas Gas)
18 (10+8)
Campionat del món
1a L. Sanz (Montesa)
40
2a J. Coles (Gas Gas)
32
3a R. Cook (Sherco)
30
4a E. Bristow (Gas Gas)
26
5a S. Gómez (Gas Gas)
23
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)