Més motor

TRIAL

CAMPIONAT DEL MÓN

Raga guanya i queda segon en el mundial

El mundial de trial es va acabar ahir amb un triplet català en l'última prova. Adam Raga (Gas Gas), Jeroni Fajardo (Beta) i Toni Bou (Montesa), per aquest ordre, van ser els grans dominadors de Kramolin (República Txeca). El gran triomfador del campionat, Toni Bou, amb 24 anys, ja té quatre títols mundials. El de Piera havia deixat sentenciat el títol en la prova anterior.

Bou, que va començar el trial d'ahir amb una primera volta excel·lent (1 punt), en la segona el va superar clarament Adam Raga i Jeroni Fajardo. Raga, amb la segona victòria al mundial, va segellar el subcampionat davant del japonès Takahisa Fujinami. Jeroni Fajardo, per la seva banda, va aprofitar el trial txec i va superar, en la general final, Albert Cabestany i va repetir el quart lloc en la general, que ja va aconseguir el 2009.

En la categoria júnior, Carles Traviesas –que ahir va ser segon– va acabar tercer de la general i, en la de joves, Francesc Moret va ser quart en la classificació final. Pol Tarrés és el campió júnior.

GP. República Txeca
1r Adam Raga (Gas Gas)
9
2n Jeroni Fajardo (Bega)
12
3r Toni Bou (Montesa)
13
4t Albert Cabestany (Sherco)
16
5è Takahisa Fujinami (Montesa)
23
General final
1r Toni Bou (Montesa)
200
2n Adam Raga (Gas Gas)
172
3r Takahisa Fujinami (Montesa)
161
4t Jeroni Fajardo (Beta)
143
5è Albert Cabestany (Sherco)
142
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)