Més motor

Casey Stoner

Pilot de Ducati (1r Moto GP)

«El triomf és una alleujament»

Dani Pedrosa
HONDA (2n Moto GP)
«Faig les curses tan bé com puc i no penso en cap moment en el que pugui fer Lorenzo»
«M'hauria agradat guanyar, però intentaré seguir aquest camí fins a final de temporada»
«En el primer revolt la moto m'ha derrapat i he perdut dues posicions. Això m'ha obligat a remuntar en les primeres voltes. Quan he atrapat Stoner la roda del darrere m'ha avisat i no he pogut seguir el seu ritme»
Nicky Hayden
DUCATI (3r Moto GP)
«És una gran sensació tornar al podi. La moto ha funcionat molt bé tot el cap de setmana»
Jorge Lorenzo
YAMAHA (4t Moto GP)
«Queden cinc curses i, encara que aquest és un moment complicat i tenim algunes coses per solucionar, estic segur que podem tornar a millorar»
«Durant la cursa he tingut moltes dificultats. No puc estar content amb el resultat»
Valentino Rossi
YAMAHA (6è Moto GP)
«Hem tingut problemes tot el cap de setmana i he anat molt lent. Totes les Yamaha han patit en aquest circuit, però els meus problemes a l'espatlla han fet que en el meu cas tot fos pitjor»
«Tot se m'ha fet dur i estem tristos. Esperem millorar al Japó»

«Sento que hagi hagut de passar tant de temps.» Van ser les disculpes que Casey Stoner va demanar al seu equip per la sequera de tretze grans premis sense guanyar. La victòria va ser un bàlsam per al pilot australià de Ducati després d'una temporada en què les coses no han sortit com hauria volgut. «Per ser honest, aquest resultat és un gran alleujament. Aquesta temporada ja havia tingut oportunitats de guanyar, però les perdia per culpa dels meus errors», va reconèixer Casey Stoner després d'aconseguir la seva 21a victòria en la categoria reina.

També va explicar que l'equip ha tingut problemes per trobar la millor posada a punt a la moto: «Ens ha costat millorar aquell parell de dècimes que ens separaven de Lorenzo i Pedrosa. Però aquest cap de setmana hem canviat la moto per complet per intentar ajustar al màxim la meva posició a la muntura, i sembla que ens n'hem sortit.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)