Més motor

MOTOR / ESTATAL D'ENDURO

A Cervantes li falten dos punts

El pilot de Cambrils no va poder assegurar-se el seu sisè títol estatal a l'enduro de Súria

Iván Cervantes (KTM) va quedar-se a dos punts de poder guanyar anticipadament el que serà el seu sisè títol estatal absolut (el d'E2 ja se l'ha assegurat) tot i que el seu gran rival, Cristóbal Guerrero (Yamaha E3), li va donar un cop de mà fallant en la jornada de dissabte, en què va ser sisè. Cervantes, però, hauria d'haver guanyat per dependre d'ell mateix de cara a la jornada de diumenge, però Bartosz Oblucki (Husqvarna) li ho va impedir per menys de tres segons. De fet, Cervantes prou en va fer remuntant després del temps perdut en la segona cronometrada, quinze segons respecte al txec i a Oriol Mena (Husaberg), que va ser tercer al final.

Per tant, tot quedava pendent d'un altre error de Guerrero, que ahir no va arribar. L'andalús va acabar segon, a 17 segons de Cervantes, que suma 185 punts en el campionat per 161 del seu rival. Ahir Mena va tornar a ser tercer i va completar el millor cap de setmana de l'any en l'estatal. En la general és quart, a només 12 punts de Juha Salminen (BMW). El títol es decidirà a Palomares.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)