Més motor

MOTOR

GRAN PREMI D'ARAGÓ DE MOTOCICLISME

El mundial més viu

Espargaró guanya, Márquez és envestit i la general s'iguala més

Krummenacher va fer caure el cerverí en el primer revolt

Pol Espargaró
DERBI (1r 125 cc)
«He arriscat en l'últim revolt i m'ha sortit bé. He acabat d'aquesta manera una sequera de victòries que s'allargava des de Le Mans»
«Ja tinc tres curses guanyades i nou podis, però el més important és que encara queden cinc curses i els tres primers classificats estem separats per només 11 punts»
Marc Márquez
DERBI (retirat, 125 cc)
«Teníem una primera marxa molt llarga i sabíem que en la sortida podíem perdre alguns metres, però jo em sentia còmode amb aquella configuració. Per desgràcia no ha servit de res tot l'esforç fet i el cap de setmana ha quedat arruïnat per culpa de Krummenacher, que ha arribat al revolt molt passat»
«La victòria d'Espargaró fa que, amb Terol, estiguem molt junts en la classificació general del campionat»
Nico Terol
APRILIA (2n 125 cc)
«M'he passat en l'últim revolt. Hi hauria d'haver entrat més obert i amb la quarta marxa en comptes de la tercera»

Pol Espargaró va fer una de les millors maniobres de la seva carrera en l'últim revolt de la cursa de 125 cc. El pilot de Granollers va avançar per fora Nico Terol, que liderava la cursa després d'un gran duel amb el català, i va entrar primer en la recta d'arribada. El valencià va intentar aprofitar el rebuf a la desesperada, però Espargaró va aguantar amb solidesa i va aconseguir la seva tercera victòria de la temporada. Els dos pilots es van veure beneficiats per la retirada de Marc Márquez, que no va passar del primer revolt de la cursa. El cerverí no va fer una sortida gaire bona i va recular algunes posicions. Quan ja negociava la sortida del revolt, Randy Krummenacher el va en envestir després d'haver fet una mala traçada. Márquez va mostrar la seva desesperació amb uns gestos incontrolats de ràbia, un cop va comprovar que no podia tornar a pujar a la moto. El seu botxí sí que va poder continuar, però poc després li van ensenyar la bandera negra d'eliminació en considerar que havia fet una imprudència. Sense el líder del mundial en pista, Terol va intentar una escapada en solitari. Però Espargaró va fer mans i mànigues per enganxar-se a la seva roda. En alguns moments semblava que no tenia el mateix ritme, però finalment van començar un cara a cara dels que fan afició fins a la maniobra definitiva d'Espargaró.

Amb els resultats d'ahir, Márquez cau al tercer lloc de la general i Terol pren el lideratge. Els tres primers classificats, però, estan separats per només 11 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)