Més motor

MOTOR

GRAN PREMI D'ARAGÓ DE MOTOCICLISME

Elias no es rendeix mai

Va remuntar del setzè al quart lloc i va sumar 13 punts molt útils

Andrea Iannone va aconseguir una victòria còmoda

Toni Elias
MORIWAKI (4t Moto 2)
«Estic molt content, perquè encara que només hagi acabat quart em sento com si hagués guanyat. He hagut de remuntar i al final no he perdut gaires punts respecte dels meus rivals en el campionat»
Julián Simón
SUTER (2n Moto 2)
«S'ha de ser realista. Elias no ha fallat ni una sola vegada i en cinc curses serà difícil tallar punts, però el primer objectiu és defensar la segona posició»
«Cal mantenir la línia que portem fins ara i buscar la victòria, que ja ens toca, sense oblidar que l'objectiu és el subcampionat»

Toni Elias no està disposat a deixar escapar el primer títol de Moto 2. Ahir, en una cursa molt complicada, el manresà va sumar 13 punts preciosos per al campionat. El cap de setmana no l'havia començat gaire bé i va tenir una caiguda en els entrenaments oficials que el va obligar a sortir dotzè. En el primer revolt de la cursa hi va haver una caiguda múltiple que Elias va evitar, tot i que va recular fins a la setzena posició. No li quedava més remei que començar a remuntar posicions, cosa que va fer volta sí i volta també. Quan en faltaven cinc per acabar, va avançar tres rivals de cop –Corti, Redding i Aegerter– i en la volta següent es va beneficiar de la caiguda d'Alex de Angelis per posar-se cinquè. Encara va tenir temps de remuntar un lloc més, però el grup de davant era inabastable. Malgrat tot, Elias va trobar or en condicions molt difícils i encara té 76 punts d'avantatge com a líder. La victòria va ser per a Andrea Iannone, que va culminar un gran cap de setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)