Més motor

MOTOR

MUNDIAL DE MOTOCICLISME

Pedrosa comença la recuperació

Ahir va sortir de l'hospital, però encara no sap quan podrà tornar a la competició

Dani Pedrosa va abandonar ahir la clínica Dexeus 48 hores després de ser operat de la doble fractura que es va fer a la clavícula esquerra en els entrenaments del Gran Premi del Japó. El pilot vallesà ja ha començat la rehabilitació amb un fisioterapeuta amb l'objectiu d'accelerar al màxim la seva tornada a la competició, que encara no se sap quan serà, tal com ell mateix va explicar en el seu bloc: «No us puc dir quan tornaré, ja que, per experiència, sé que els terminis de recuperació són molt flexibles i que tot depèn de com vagi evolucionant els pròxims dies.»

Pedrosa tornarà demà a la clínica per fer les cures necessàries i veure com evoluciona la lesió després de l'operació. El doctor que l'ha tractat, Xavier Mir, va explicar com estava evolucionant la lesió de Pedrosa: «Li vam fixar la clavícula amb una placa de titani. El procés postoperatori ha estat correcte i ahir va començar a fer petits gestos de mobilització passiva de l'espatlla i el colze.»

El contratemps de Pedrosa l'ha apartat definitivament de la lluita pel títol, ja que Jorge Lorenzo en farà prou amb el novè lloc a Malàisia per ser campió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)