Més motor

MOTOR

GRAN PREMI DE MALÀISIA DE MOTOCICLISME

Arriba l'hora de la veritat

Toni Elias i Jorge Lorenzo es poden convertir en campions del món a Sepang

Es confirma que Dani Pedrosa no competirà aquest cap de setmana

Jorge Lorenzo
«Estic molt excitat, però sé que haig de concentrar-me i treballar de valent»
Marc Márquez
«Hem de ser conscients que no podem guanyar totes les curses, però hem de mirar d'anar forts des del començament»
Toni Elias
«Guanyar el títol seria un somni fet realitat per a mi i per a tot l'equip»
«No hi ha cap motiu per canviar la nostra estratègia a Malàisia»
Julián Simón
«L'any passat vaig guanyar a Sepang i vull tornar-hi»

Ja hi té el peu al coll. Si acaba entre els dos primers de la cursa de Sepang, independentment del resultat de Julián Simón, Toni Elias farà història convertint-se en el primer campió del món de Moto 2, que també seria el primer títol mundial de la seva carrera. El manresà, amb un avantatge de 81 punts, és conscient del que es juga a Malàisia, però no es vol atabalar més del compte: «Hem d'assegurar que acabem prou a prop de Simón per certificar matemàticament el títol, però no ens podem permetre el luxe d'obsessionar-nos.» De tota manera, Elias no vol arronsar-se i pensa sortir al circuit amb la intenció de guanyar: «Em sento relaxat i vaig a Sepang, un circuit que m'agrada molt, amb la intenció de divertir-me i de treballar de valent des de la primera sessió cap a una altra victòria.» I si el resultat no acompanya a Malàisia, Elias tindria una nova oportunitat de ser campió la setmana que ve, a Austràlia.

Lorenzo el té a tocar.

La confirmació que Dani Pedrosa no participarà en el Gran Premi de Malàisia deixa Jorge Lorenzo en una situació immillorable per guanyar el seu primer títol de Moto GP. El pilot mallorquí en farà prou amb la novena posició per sumar els punts necessaris per assegurar-se el campionat. «Aquest podria ser un cap de setmana molt especial per a mi, el meu equip i la meva família», va assegurar Lorenzo en la roda de premsa prèvia a l'inici del gran premi. Malgrat tot, Lorenzo vol mantenir els peus a terra fins que no hagi consumat el títol: «Només vull començar la cursa amb confiança i velocitat, no pensar gaire en els punts o en el campionat i disfrutar del que podria ser la prova més important de la meva carrera.» El pilot no va voler parlar de la polèmica amb Valentino Rossi a Motegi, que ell mateix va atiar després de la cursa.

En els 125 cc, continuarà la lluita pel títol entre Marc Márquez, Nico Terol i Pol Espargaró. El pilot de Cervera va guanyar la setmana passada al Japó i es va situar a només sis punts del valencià, tot i que ha guanyat quatre curses més que ell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)