Més motor

Jorge Lorenzo

Campió del món de Moto GP

«Campió del món... són increïbles aquestes paraules»

Valentino Rossi
«Vull felicitar Yamaha i Jorge Lorenzo. Ha estat el més ràpid tota la temporada, en tots els circuits i en totes les condicions. Es mereix ser campió del món»
«Estic content d'haver aconseguit la meva victòria número 46 amb Yamaha. Tothom sap que és un número especial per a mi [és el seu número de dorsal]»
Dani Pedrosa
«M'agradaria felicitar Lorenzo pel seu títol. Ha fet una gran temporada des de l'inici i ha fet molt pocs errors»
«M'hauria agradat estar a Sepang»

Jorge Lorenzo amb prou feines podia ordenar els seus pensaments un cop acabada la cursa de Moto GP: «T'imagines aquest moment tota la vida, però quan arriba no saps com actuar ni què dir. Estic intentant mantenir-me tranquil per poder parlar amb claredat i no dir cap bogeria. Estic molt cansat, necessitaria estar sol uns minuts, pensant en el que he fet.» Un cop asserenat, el pilot mallorquí va assegurar que celebraria el títol com cal: «El meu somni s'ha fet realitat. Realment això és el màxim que un pilot pot aconseguir en la seva carrera, així que hem de celebrar-ho i disfrutar d'aquestes hores, minuts i segons com si fos la fi del món.»

I mentre parlava intentava fer-se'n a la idea: «Campió del món... són increïbles aquestes paraules. És un plaer, et sents com si fossis el rei del món.» Tampoc no es va descuidar del llarg capítol d'agraïments: «Vull donar les gràcies a tanta gent... És difícil trobar les paraules, però haig de mencionar Yamaha i tot el meu equip, Bridgestone i tots els involucrats en aquest èxit. I, per descomptat, moltes gràcies a tots els meus fans.»

Va continuar el seu discurs fent una regressió als seus inicis en el mundial: «Quan vaig començar en els 125 cc gairebé vaig ser l'últim, però en només vuit anys m'he convertit en campió del món de Moto GP. És increïble com et pot canviar la vida. He tingut molta sort, bones motos i bons equips. Sempre he estat envoltat de persones que han volgut el millor per a mi i els estic molt agraït.» També va revelar que no sap si farà servir el dorsal u la temporada que ve: «Si se m'ocorre un bon disseny, sí. Si no, em quedo amb el 99.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)