Més motor

MOTOR

GRAN PREMI DE PORTUGAL DE MOTOCICLISME

Elias torna amb els millors

Honda LCR fa oficial que el manresà serà el substitut de De Puniet a Moto GP el 2011

Va acabar fora dels punts per primer cop en tota la temporada; la victòria, per a Bradl

Toni Elias
«Sento no haver pogut acabar la cursa. S'ha de saber demanar perdó a l'equip el dia que falla el pilot perquè sempre treballa a la perfecció»
«Almenys tot el dolent ens ha passat quan el campionat ja està decidit, així que hem d'estar tranquils i pensar en la cursa de València»
«La pista s'assecava de mica en mica, però he trobat una zona humida en sortir de la traçada i he caigut»
«En els testos de València ja correré amb el meu equip nou, per començar el treball al més aviat possible. Confio que aquesta història que començaré ara ens doni molt bons resultats i que, conjuntament amb l'equip, puguem fer un gran treball»

L'equip Honda LCR de Moto GP va fer oficial ahir que Toni Elias serà el substitut de Randy de Puniet la temporada que ve. Ja feia setmanes que corrien els rumors sobre aquest fitxatge, tot i que el manresà també havia tingut ofertes d'altres equips per tornar a la categoria reina del mundial. «Estic molt content de tornar a Moto GP i de fer-ho en l'equip de Lucio Cecchinello. Vull agrair-li la confiança que ha tingut amb mi i ja estic ansiós per tornar», va dir el campió del món de Moto 2. Elias i Cecchinello havien coincidit una temporada en la categoria de 125 cc, tal com va recordar l'expilot italià: «Jo estava al final de la meva carrera i ell al principi de la seva. Recordo que era un pilot molt dur i amb recursos. Ha millorat molt i crec que és un pilot amb molt talent i molta experiència que serà un incentiu important amb vista als patrocinadors.» D'altra banda, Randy de Puniet correrà amb l'equip Pramac Ducati.

El manresà no va poder celebrar el seu retorn a Moto GP amb un bon resultat, ja que va tenir una caiguda quan era vuitè. Tot i que es va poder reincorporar a la cursa, finalment va agafar el camí cap al box. La d'ahir és la primera prova de la temporada en què Elias no aconsegueix puntuar. La victòria va ser per a Stefan Bradl, que es va estrenar en un podi de Moto 2. La cursa va ser del tot atípica, amb els favorits fora dels primers llocs i amb un grup de nou pilots lluitant per acabar en la tercera posició. Alex Baldolini, segon, va fer el primer podi de la seva carrera i Alex de Angelis va ser tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)