Més motor

Marc Márquez

Vencedor de la cursa de 125 cc

«He fet un error de júnior»

Pol Espargaró
«M'he arriscat molt muntant els pneumàtics d'aigua, per intentar fer un cop d'efecte, però al final la pista estava ben seca, no hem pogut lluitar per la cursa i he perdut les possibilitats que tenia de ser campió»
«Estic segur que més endavant ens adonarem que hem fet un gran any, encara que pugui semblar que hem fracassat en el nostre objectiu»
Nico Terol
«Marc ha estat increïble i no es pot comentar res respecte a això. Està en un estat de gràcia en què li surt absolutament tot»
«Ha fet una segona sortida increïble. Té molt de mèrit el que ha fet»

Marc Márquez va entonar el mea culpa quan va parlar de la caiguda que va tenir en la formació de la graella de la segona sortida: «Em pensava que l'asfalt estava sec, però hi havia una zona molla i la moto m'ha marxat del davant sense que pogués evitar la caiguda. He fet un error de júnior.» També va explicar que la seva primera reacció havia estat agafar ben fort el manillar per evitar que la moto fes gaires voltes de campana i quedés més malmesa: «He pensat: ‘No deixis la moto perquè si ho fas farà moltes voltes.' I no l'he deixada, m'era igual si em feia mal o no.» El pilot de Cervera es va veure obligat a tornar al box, on el seu equip va treballar a contrarellotge per deixar la moto en condicions: «Haig de donar gràcies a l'equip perquè ha demostrat una gran professionalitat quan ha pogut canviar tan ràpidament tot el que s'havia trencat i ha reparat la moto tan bé.»

I quan va veure que tenia ritme, va decidir que no en feia prou amb uns quants punts i que volia la victòria: «He pensat que si podia guanyar, ho intentaria.» Ara ja només li queda un últim graó abans de ser campió: «València serà la cursa més important de la meva vida.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)