Més motor

MOTOR

MUNDIAL D'X-TRIAL

Bou comença amb triomf

S'imposa a Itàlia, on Cabestany i Raga també fan podi

La pròxima prova tindrà lloc a Marsella el 22 de gener

Toni Bou (Montesa) va aconseguir la victòria en la primera prova del campionat del món d'X-Trial, la nova denominació que rep el mundial en pista coberta. El pilot de Piera es va classificar per a la final amb tres catalans més: Albert Cabestany (Sherco), Adam Raga (Gas Gas) i Jeroni Fajardo (Beta). En la penúltima eliminatòria s'havien quedat pel camí Takahisa Fujinami i James Dabill.

Bou no podia haver començat millor un campionat que ja ha guanyat quatre vegades. En la semifinal es va beneficiar del fiasco de tots els seus rivals en la segona zona per aconseguir la millor puntuació, que s'havia de sumar a la de la final. En la volta definitiva, el campió del món va fer quatre punts més –amb un peu molt rigorós dels jutges– que els dos rivals que el van acompanyar en el podi. La suma de les dues puntuacions, però, va fer vencedor Bou. «He passat molts nervis perquè ha estat un trial difícil i complicat, però està molt bé començar el mundial guanyant», va dir. «En l'última zona he volgut ser prudent perquè calia assegurar la victòria i el lideratge», hi va afegir. La pròxima prova es farà a Marsella el 2 de gener.

CLASSIFICACIÓ

Gran Premi d'Itàlia
1r Toni Bou (Montesa)
9 (5+4)
2n Albert Cabestany (Sherco)
12 (10+2)
3r Adam Raga (Gas Gas)
14 (11+3)
4t Jeroni Fajardo (Beta)
28 (11+17)
5è Takahisa Fujinami (Montesa)
13
6è James Dabill (Gas Gas)
15
Campionat del món
1r Toni Bou (Montesa)
20
2n Albert Cabestany (Sherco)
15
3r Adam Raga (Gas Gas)
12
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)