Més motor

MOTOR

DAKAR

L'últim punt de pas, a Palau

Rebuda institucional a Coma i Pedrero després d'arribar del Dakar

Van fer un recorregut en moto per Barcelona, acompanyats d'aficionats

Mas els felicita i diu que els esportistes catalans «són moda»

Marc Coma
VENCEDOR DEL DAKAR
«En el Dakar tot va molt ràpid. Si et pares, et toca anar a remolc i cal anticipar-se. Quan baixes de la moto ja penses en l'etapa següent»
«El president em va trucar a tres dies del final. Això em va fer il·lusió»
Artur Mas
PRESIDENT DE LA GENERALITAT
«Podem estar orgullosos de l'esport català, no només del d'elit, sinó també del de base»
Joan Pedrero
5è CLASSIFICAT DEL DAKAR
«La convivència amb en Marc és una bogeria. Té un altre ritme. Sempre va ràpid, tant en cursa com en el bivac»

Marc Coma havia de complir un últim tràmit abans de donar per acabat el Dakar 2011 de manera definitiva. El pilot d'Avià va arribar ahir a Catalunya i va haver de fer un recorregut per Barcelona, plantejat com una especial més que el va dur de la plaça Colom fins a la plaça Sant Jaume, on va tenir com a destinació final el Palau de la Generalitat. Muntant la moto campiona i acompanyat del seu escuder, Joan Pedrero, i dels aficionats que el van rebre a l'aeroport, Coma es va passejar pel centre de la ciutat fins al podi muntat a la plaça de Sant Jaume, on l'esperaven el president de la Generalitat, Artur Mas; la vicepresidenta, Joana Ortega, i l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu.

Els dos pilots es van mostrar molt agraïts per la rebuda i van comentar les seves impressions sobre la cursa. «La duresa ha estat extrema. Acabaves un dia cansat i el següent encara era pitjor», va confirmar Coma. Pedrero va dir que havia estat un honor fer d'escuder de Coma: «Amb aquest home tot és fàcil, és un mestre dels raids. En dues setmanes n'he après molt.» Els polítics que el van rebre també van dir-hi la seva. «Ens fa molta il·lusió que feu els vostres últims quilòmetres per Barcelona», va dir Hereu. Mas va fer referència al bon moment de l'esport català: «Els catalans som moda des del punt de vista esportiu, perquè els nostres esportistes excel·leixen.» La celebració, ja amb un caràcter més íntim, va continuar al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat, amb la família de Coma, la majoria afònics, al complet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)