Més motor

MOTOR

Aguilera presidirà el Circuit

L'expresident de Seat Sport i Salvador Servià li donaran un perfil menys polític i més professional

Vicenç Aguilera –conseller delegat de Ficosa, expresident de Seat Sport i responsable tècnic del programa Joves Pilots del Circuit de Catalunya– serà el president del consorci que governa el circuit català, en substitució de l'exvicepresident del govern, Josep Lluís Carod-Rovira. Aquesta decisió implica un gir radical en els plantejaments de gestió del circuit, que deixaran d'estar en mans polítiques i tindran una inspiració en criteris professionals i tècnics. I és que Aguilera, a més de la seva formació com a enginyer, ha estat vinculat sempre amb el sector de l'automoció, tant en competició com en l'àmbit industrial.

L'arribada d'Aguilera i l'imminent nomenament de Salvador Servià com a director, en substitució de Ramon Praderas, donaran un aire completament diferent al Circuit. Aman Barfull, que ja hi havia tingut un paper rellevant abans que es produís el distanciament entre el Circuit i el RACC, és molt probable que recuperi una presència visible. De fet, va ser simptomàtica la llarga conversa entre tots tres i el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, divendres passat en la sortida del ral·li de Montecarlo històric. D'altra banda, els nomenaments permetran refer els ponts amb el RACC.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)