Més motor

MOTOR

Aguilera i Servià ja són al Circuit

S'estrenaran com a màxims responsables amb els test de F-1 previstos del 18 al 21 de febrer

Vicenç Aguilera va prendre possessió ahir del càrrec de president del consorci del Circuit de Catalunya, en substitució de Josep Lluís Carod-Rovira. El consell del consorci el formaran, a més d'Aguilera, quatre representants de la Generalitat, Iván Tibau (secretari general de l'Esport) Germà Gordó (secretari del govern), Joan Aregio (director del Servei Català de Trànsit) i Georgina Arderiu (secretària general d'Economia i Coneixement). També en formen part el president (Sebastià Salvadó) i el director general (Josep Mateu) del RACC i l'alcalde de Montmeló, Antoni Guil, que eren presents en l'acte d'ahir.

També ahir es va fer oficial el nomenament de Salvador Servià com a director general del Circuit, en substitució de Ramon Praderas. La idea del nou equip gestor del circuit català és no demorar per res l'assumpció de les noves responsabilitats, ja des de la setmana vinent, després d'algunes reunions prèvies per traspassar els assumptes pendents, sobretot en el cas de Servià.

El nou equip s'estrenarà en un esdeveniment d'alt nivell –els test de fórmula 1 previstos del 18 al 21 de febrer– havent fet poc més que una primera presa de contacte amb els seus nous càrrecs. El Circuit de Catalunya és un dels tres únics traçats del món que tindrà un GP de fórmula 1 i de Moto GP aquest any, juntament amb Sepang (Malàisia) i Silverstone (Anglaterra).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)