Més motor

MOTOR

MUNDIAL DE X-TRIAL

Toni Bou fa la millor cursa de la seva vida

El públic del Palau Sant Jordi es va posar dret per aplaudir l'exhibició de Toni Bou en la tercera prova del mundial de X-Trial, en una cursa que el pilot de Montesa va qualificar com la «millor» de la seva vida. Fins i tot el responsable de la marca catalana, Miquel Cirera, va parlar d'una actuació gairebé perfecta del jove pilot de Piera. La victòria en la cita catalana el consolida com a líder del campionat i el situa en el bon camí per aconseguir el seu cinquè títol.

Poques vegades Bou s'havia mostrat tan superior als seus rivals com ahir. En la volta de qualificació va fer només dos punts, nou menys que els seu perseguidor immediat. L'exhibició va continuar amb tres punts en la semifinal, una quantitat que li va permetre encarar l'últim recorregut amb un marge de cinc. En la final, només va fer un punt i encara, perquè va ser penalitzat per excés de temps en una zona.

El podi el van completar Albert Cabestany (Sherco) i Adam Raga (Gas Gas), segon i tercer de la general, mentre que el quart finalista va ser Jeroni Fajardo (Ossa). «He pogut marcar diferències tant en la semifinal com en la final en unes zones clau que cap dels meus rivals ha pogut superar», va valorar Bou, que té 60 punts en la general, 18 més que Cabestany. La pròxima prova es farà a Ginebra dissabte que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)