Més motor

MOTOR

MUNDIAL DE X-TRIAL

Toni Bou fa una altra exhibició

Toni Bou (Montesa) continua imbatut en el mundial de X-Trial després de la victòria que va aconseguir ahir en el Trial de Ginebra, la tercera del calendari. El pilot de Piera va fer un pas molt important per revalidar el títol, que podria sentenciar en la prova següent (a Madrid, el 12 de març). Bou va tornar a exhibir-se i va demostrar que està en estat de gràcia en unes zones de gran dificultat tècnica, especialment les de la final.

El campió del món va liderar la classificació (5 punts), va acabar la semifinal sense cap penalització i es va assegurar la victòria quan encara quedaven dues zones per al final. En el podi de la prova, el van acompanyar Albert Cabestany (Sherco) i Jeroni Fajardo (Ossa). Adam Raga va ser quart, però continua tercer de la general, just a davant del pilot de Pals i amb nou punts menys que el seu rival de Tarragona.

«És genial haver guanyat les quatre proves, tot ens està sortint molt bé i la motivació és màxima. Però sabem que no podem baixar la guàrdia. És veritat que 23 punts és un bon avantatge, però en queden 40 per repartir. I, com hem vist, els nostres rivals van molt forts», va valorar Bou.

CLASSIFICACIONS

Trial de Ginebra
1r Toni Bou (Montesa)
10 (0+10)
2n Albert Cabestany (Sherco)
22 (5+17)
3r Jeroni Fajardo (Ossa)
25 (7+18)
4t Adam Raga (Gas Gas)
25 (7+18)
5è Takahisa Fujinami (Montesa)
8
Campionat del món
1r Toni Bou (Montesa)
80
2n Albert Cabestany (Sherco)
57
3r Adam Raga (Gas Gas)
48
4t Jeroni Fajardo (Ossa)
36
5è Takahisa Fujinami (Montesa)
26
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)