Més motor

MOTOR

MOTOCRÒS

La crisi liquida el GP de Catalunya

El Gran Premi de Catalunya de motocròs deixarà de disputar-se aquesta temporada i la que ve a causa de la crisi econòmica. En un comunicat difós ahir pel consorci del circuit de Bellpuig s'informa d'aquesta cancel·lació i se n'expliquen els motius: «La crisi econòmica global, les restriccions pressupostàries i el delicat moment de l'economia catalana.» Malgrat tot, també s'explica que el consorci continuarà treballant i que comença un futur amb «nous projectes i nous reptes encaminats cap a la formació i la potenciació de l'esport de base en el motocròs i en la resta d'especialitats de la moto de muntanya.»

La decisió de cancel·lar el Gran Premi de Catalunya el 2011 i el 2012 ja ha estat comunicada tant a la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) com a la Federació Espanyola de Motociclisme (RFME).

Els millors especialistes del món estaven convocats al circuit de Bellpuig en la setena prova del campionat del món, que s'havia de celebrar el 19 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)