Més motor

MOTOR

MUNDIAL D'ENDURO

Setze campions del món a Ponts

El campionat arrenca a Catalunya amb Ivan Cervantes i la Gas Gas com a màxima novetat

L'Enduro del Segre donarà el tret de sortida al mundial del 2011 avui i demà a Ponts, on s'aplegaran 16 campions del món –no tots d'enduro– que totalitzen 48 títols, amb els 11 del finlandès Juha Salminen (Husqvarna), els 10 de trial de Laia Sanz (KTM) i els 5 d'Ivan Cervantes com a màxims exponents. El debut en el mundial de Cervantes al manillar d'una Gas Gas de la categoria E2 centrarà gran part de l'atenció. En total, són 140 els participants, que faran 228 km diaris entre proves especials i enllaços.

Ponts es convertirà en la capital mundial de l'enduro per segon cop (ja havia tingut una prova del mundial el 1999). Aquest any en el mundial hi ha 12 marques involucrades. El calendari té vuit proves dobles, de les quals tres (Ponts, Portugal i França) posaran en joc el títol femení.

A més de Cervantes, hi ha un bon grup de catalans amb possibilitats de fer-ho bé, sobretot en E2 –Armand Monleón (KTM), Joan Jou (Husaberg) i Xavi Galindo (Husaberg)– i E3, amb Oriol Mena (Husaberg) i Jordi Figueras (Gas Gas).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)