Més motor

MOTOR / MUNDIAL D'ENDURO

Cervantes ho dóna tot

El de Cambrils, segon a Ponts en un gran duel amb Guerrero

El triomf va ser per al francès Antoine Meo, molt regular

Ivan Cervantes (Gas Gas) es va quedar a un pas de la victòria en la primera jornada de l'Enduro del Segre, la primera prova puntuable per al mundial. El francès Antoine Meo (Husqvarna) va donar la sorpresa en la primera jornada d'ahir i és el primer líder del mundial gràcies a la regularitat i velocitat que va exhibir en l'exigent recorregut de Ponts.

La jornada va començar amb una sorpresa. Un dels grans favorits, el francès Johny Aubert (KTM), després de ser el més ràpid en la primera especial del dia, va tenir un problema tècnic que el va deixar fora de combat. Més tard, en començar la segona volta, un altre dels favorits, el britànic David Knight (KTM) va haver de sortir del circuit per un problema a l'abductor. Avui tampoc no podrà córrer.

Amb les baixes d'Aubert i Knight, el francès Meo es va instal·lar com a líder, condició que va saber mantenir fins a l'últim control horari. L'atenció del nombrós públic que es va reunir al circuit, però, estava centrada, sobretot, en l'actuació de Cervantes, que va sostenir un duel espectacular amb Cristóbal Guerrero (KTM), que es va decidir després de vuit especials per només quatre dècimes.

Entre les noies, Laia Sanz (Honda) no va poder seguir el ritme de la francesa Ludivine Puy (Gas Gas), molt ràpida tot el dia. En la jornada d'avui hi haurà nou proves especials.

CLASSIFICACIONS

Escratx
1r Antoine Meo (Husqvarna)
52:44.70
2n Ivan Cervantes (Gas Gas)
53:04.16
3r Cristóbal Guerrero (KTM
53:04.59
4t Juha Salminen (Husqvarna)
53:10.25
5è Matti Seistola (Husqvarna)
53:20.23
6è Mika Ahola (Honda)
53:21.87
7è Eero Remes (KTM)
53:34.12
8è C. Nambotin (Gas Gas)
53:35.52
9è S. Guillaume (Husqvarna)
53:53.92
10è Antti Hellsten (KTM)
54:19.61
Femenina
1a Ludivine Puy (Gas Gas)
40:31.20
2a Laia Sanz (Honda)
41:12.83
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)