Més motor

MOTOR

MUNDIAL D'ENDURO

Cervantes, cinquè a Portugal

El cambrilenc continua segon de la general, amb vuit punts menys que el líder, el francès Meo

La primera jornada del Gran Premi de Portugal d'enduro, puntuable per al campionat del món, no va acabar gaire bé per als interessos d'Ivan Cervantes (Gas Gas) en la categoria d'enduro 2. El pilot de Cambrils només va poder ser cinquè amb un desavantatge d'1:41.61 respecte del vencedor, Johnny Aubert (KTM). Almenys es va beneficiar d'una actuació també discreta del líder de la general, Antoine Meo (Husqvarna), que va acabar quart. Cervantes continua segon del campionat, a 8 punts del francès i amb els mateixos (66) que Pierre-Alexandre Renet (Husaberg), que va acabar segon. Armand Monleón (KTM) va ser setzè.

En enduro 3, Oriol Mena (Husaberg) va ser setè amb dos minuts més que el vencedor de la prova, el britànic David Knight (KTM). El pilot de Dosrius es manté entre els cinc primers classificats. Jordi Figueras (Gas Gas) va acabar just darrere seu i Jordi Viladoms (Yamaha) va ser 17è.

En la categoria femenina, Laia Sanz (Honda) es va quedar a menys de dos segons de la victòria, que va tornar a ser per a la francesa Ludivine Puy (Gas Gas). La pilot de Corbera de Llobregat és segona de la general, amb sis punts menys que Puy. Avui es farà la segona jornada de la prova portuguesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)