Més motor

MOTOR / SUPERBIKES

Checa regna a Assen

Carles Checa (Ducati) va obtenir a Assen la quarta victòria de la temporada en el mundial de Superbikes, un resultat que, juntament amb el tercer lloc de dissabte, li permet destacar-se com a líder del campionat, amb 132 punts, per 89 de Max Biaggi (Aprilia) i 85 de Marco Melandri (Yamaha). El pilot de Sant Fruitós de Bages va ser el gran triomfador del cap de setmana a la Catedral, el santuari motociclista per excel·lència.

Si dissabte Checa no va poder mantenir la posició preferent perquè va triar una goma massa dura i va acabar tercer darrere Jonathan Rea i Max Biaggi, ahir el català –ja amb la goma correcta– va tardar dues voltes a situar-se líder davant Biaggi i Rea. L'italià el va superar, però Checa li va tornar la maniobra a dues voltes del final en un avançament antològic.

Joan Lascorz (Kawasaki) va obtenir un 11è lloc i un 12è i Rubèn Xaux (Honda) va brillar dissabte (8è), però ahir només va poder acabar 14è.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)