Més motor

MOTOR / MUNDIAL DE TRIAL

Bou comença manant

Toni Bou (Montesa) no sembla disposat a cedir el domini que exerceix en el trial des de fa quatre anys. Ahir, en l'inici del mundial, va guanyar amb autoritat al davant d'Albert Cabestany (Sherco), Takahisa Fujinami (Montesa), Adam Raga (Gas Gas) i Jeroni Fajardo (Ossa). A part del domini del pilot de Piera, el més remarcable va ser el retorn d'una Ossa al mundial –després de més de tres dècades–, en mans de Fajardo, i l'excepcional segona volta de Fujinami, millor fins i tot que la de Bou, però que no li va permetre posar en dubte la victòria del català.

«El fet de ser el primer a sortir a les zones, sense més referències que les visuals, complica molt les coses. I més si ha plogut i no saps fins a quin punt rellisca. Ha estat difícil i ho hem resolt amb el millor resultat possible per defensar un títol que no serà fàcil de renovar», va explicar Bou.

En júnior, Francesc Moret (Montesa), Pere Borrellas (Gas Gas) i Pol Tarrés (Gas Gas) van quedar segon, tercer i quart (47, 55 i 56 punts), rere Alfredo Gómez (Montesa), amb 37. Laia Sanz va ser dotzena (98 punts), just darrere Carles Traviesa (Gas Gas), amb 90. La campiona del món femenina va pagar car una primera volta molt dolenta (58).

CLASSIFICACIÓ

Trial d'Alemanya
1r Toni Bou (Montesa)
32 (21+11)
2n Albert Cabestany (Sherco)
42 (25+17)
3r Takahisa Fujinami Montesa)
43 (35+8)
4t Adam Raga (Gas Gas)
50 (28+22)
5è Jeroni Fajardo (Ossa)
58 (35+23)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)