Més motor

MOTOR

MUNDIAL DE SUPERBIKE

Checa posa la directa amb un doblet

Carles Checa va confirmar el seu domini en el mundial de superbike amb una doble victòria al Miller Motorsport Park. El pilot de Sant Fruitós de Bages ja ha guanyat sis de les deu curses disputades aquesta temporada i lidera el campionat amb un avantatge de 46 punts respecte del segon classificat, l'italià Marco Melandri.

El veterà pilot, de 38 anys, havia fet la posició preferent en la primera cursa, però una mala sortida el va fer recular fins al quart lloc al final de la primera volta. La seva reacció no es va fer esperar i a la volta cinc havia tornat a assolir el lideratge després de superar Guintoli, Haga i Corsi. El català es va defensar bé la resta de la cursa i, a més de la victòria, també va aconseguir la volta ràpida (1:49.779, 7a).

En la segona cursa no va fallar i després de la primera volta ja tenia un segon d'avantatge, que va ampliar a set a la meta. Checa va repetir volta ràpida (1:48.827, 4a). «Ha estat meravellós, sobretot després dels problemes que vam tenir aquí l'any passat. No és només una victòria doble, també és una victòria moral», va valorar.