Motociclisme

Nico Terol guanya a Montmeló en 125 cc

La direcció de la cursa penalitza el francès Johann Zarco per un polèmic avançament a pocs metres de la meta que permet a Terol fer-se amb la victòria del GP de Catalunya

Maverick Viñales, aconsegueix el segon lloc del podi, seguit per l'alemany Jonas Folgue

Nico Terol s'ha convertit en el guanyador de la cursa de 125cc al GP de Catalunya, després que la direcció de la cursa hagi penalitzat el francès Johann Zarco per un avançament irregular a pocs metres de la meta, que ha fet sortir de la pista el pilot valencià. D'aquesta manera, Zarco, penalitzat amb 20 segons, ha quedat fora del podi, deixant el primer lloc per Terol, seguit pel català Maverick Viñales i l'alemany Jonas Folguer.

Els jutges han investigat l'acció del francès, que ha tret de la pista Terol després de donar-li un cop amb el braç durant un avançament, i han decidit sancionar.lo amb vint segons, fet que l'ha desplaçat de la primera a la setena posició. Això ha beneficiat Viñales, que ha acabat en segon lloc.

L'equip de Terol ha protestat l'acció i això ha fet que els comissaris investiguessin el que havia passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)