Motociclisme

MOTOR

GRAN PREMI D'ANGLATERRA DE MOTOCICLISME

Segon episodi de la pugna Lorenzo-Stoner, ara a Silverstone

Jordi Torres entra a Moto 2 per pilotar la Suter de Julian Simón

Valentino Rossi
«Hauré d'aprendre'm el circuit tan ràpid i tan bé com sigui possible. És molt tècnic i amb nombrosos punts cecs i, per tant, seguir la traçada bona és cabdal»
Casey Stoner
«Podem esperar una bona actuació sempre que no hi hagi imprevistos. Haurem de mantenir la concentració i vigilar bé Lorenzo, el nostre gran rival, que aquí va molt ràpid»
Jorge Lorenzo
«Hi arribem líders, i això és molt important. Aquest és un circuit que m'agrada, i l'any passat vaig fer-hi una cursa tècnicament perfecta. Enguany serà més dur, però estem treballant bé i el podi és sempre l'objectiu»
Marc Márquez
«És un traçat divertit,
amb una part inicial molt revirada i una segona molt ràpida. Trobar els reglatges bons de la moto serà cabdal»
Jordi Torres
«Vull donar les gràcies a l'equip de Jorge Martínez Aspar i al patró del meu equip al CEV Jaime Fernández Avilés per l'oportunitat que tinc i que persegueixo des que corro en motos. Amb cap, intentaré aprofitar-la al màxim»

La vida continua, també en el mundial de motos. Aquí de manera especial perquè després del Gran Premi de Catalunya la comitiva aterra avui a Silverstone en la que serà la segona cursa de les sis que hi ha programades en vuit setmanes.

Ho farà, com és sabut, sense Dani Pedrosa, sine die en el seu retorn i que deixa el mundial de Moto GP emmarcat en la disjuntiva entre el líder i campió vigent, Jorge Lorenzo, i el company del català en l'equip Repsol Casey Stoner. Separats per set punts –98 a 91 a favor del mallorquí resident a Alella–, només hi haurà canvi de líder en cas que se situï un pilot entre tots dos. Malgrat la classificació, la dinàmica d'aquest inici de temporada ha dictat que les Honda marquen el ritme i que Stoner, tot i que Lorenzo va fer un recital ara fa un any en el traçat sinuós però ràpid, és l'home a batre. Rossi correrà per primer cop en la seva trajectòria i després de 246 curses a Silverstone –l'any passat, que es va deixar Donington per tornar-hi, l'italià estava lesionat–, mentre que ha rebut permís per córrer Collin Edwards, operat de l'espatlla dissabte passat.

Jordi Torres.

A més, la prova significarà el debut aquest any, en Moto 2, del pilot de Rubí Jordi Torres, actual líder del CEV, empatat amb Carmelo Morales. Torres, que l'any passat a Montmeló (19è) va córrer la seva primera i única prova del mundial fins ara, pilotarà a Anglaterra la Suter de Julian Simón. No hi serà Ricky Cardús, encara afectat per l'operació d'apendicitis de fa set dies. Com a curiositat, avui Pol Espargaró –segon l'any passat en 125 cc– celebra el seu vintè aniversari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)