Més motor

Pedrosa i Márquez són els més ràpids a la República Txeca

Motociclisme. El pilot de Repsol parteix al davant de Lorenzo i Stoner, mentre que el de Cervera, de menys a més, manté a ratlla Bradl. Viñales, en 125, cau i sortirà des del novè lloc

Tot en ordre. Igual com va passar ahir i com gairebé sempre a Brno, s'haurà d'estar pendent de la climatologia, però, si el bon temps acompanya, apostar per Dani Pedrosa i Marc Márquez al triomf no serà temerari.

El pilot de Castellar del Vallès va concretar en una posició preferent –la primera des de San Marino, el setembre de l'any passat, per a ell– els excel·lents entrenaments de divendres, mentre que el cerverí, que va obtenir la seva tercera pole consecutiva, va tancar els entrenaments posant la graella en fila, amb uns últims minuts de cronometrats sensacionals. Va ser, el seu, un guió conegut: divendres per trepitjar el terreny, per mesurar les distàncies; i dissabte, a pesar d'uns primers lliures humits, per perfilar la configuració de la Suter i situar-se al capdavant. Evidentment, amb Bradl, el líder del campionat, rere seu. Per a Pedrosa, en canvi, el cap de setmana no ha estat usual. Des del primer minut de divendres ha marcat el ritme i, si bé amb més problemes de rebot dels que voldria, només Stoner l'ha seguit. Lorenzo no els ha perdut la pista, ni de bon tros, i després de canviar configuracions de la seva Yamaha, ahir va rebaixar en quasi un segon els seus temps de divendres. És a dir, és on vol ser per disputar el triomf a les dues Honda.

En els 125, mal dissabte per a Maverick Viñales. El de Roses, que va tornar a veure com la pluja li malbaratava una sessió –la primera d'ahir–, va caure a cinc minuts del final quan era quart i rodava en temps vermell. La part positiva és que no es va fer mal.

És la meva primera ‘pole' en molt temps. Estic content, la moto funciona bé i jo també em sento bé
Dani Pedrosa
REPSOL HONDA
Ho he intentat i ha sortit malament, però físicament estic bé i en la cursa lluitarem al màxim
Maverick Viñales
BLUSENS BY PARIS HILTON
El cap de setmana és ascendent. És important haver fet el millor temps, però ho és més la cursa
Marc Márquez
CATALUNYA CAIXA REPSOL
Divendres no anàvem bé. Però hem fet canvis, hem millorat la frenada i tenim bon ritme
Jorge Lorenzo
YAMAHA RACING
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)