Fórmula 1

HRT suspèn les proves d'avui al Circuit

Fórmula 1. De la Rosa no podrà estrenar el cotxe fins demà al traçat de Montmeló, en el considerat un acte promocional

HRT, l'equip de Pedro M. de la Rosa, avui tampoc no estarà al Circuit de Catalunya. L'escuderia no ha arribat a temps a les últimes proves de la temporada ja que els enginyers i mecànics estan acabant de fer els últims retocs al nou monoplaça a la fàbrica d'Alemanya. Amb tot, sembla que demà els dos pilots podran fer unes voltes, fora de les jornades de proves. L'escuderia ha passat fins ara totes les proves de xoc de la FIA i no tindrà problemes, segons va explicar el mateix De la Rosa, per tenir-ho tot a punt amb vista a la primera prova del mundial, que es farà d'aquí a dues setmanes a Austràlia.

Els canvis a HRT respecte de la temporada passada han estat revolucionaris i el monoplaça és totalment nou. Per això mateix, De la Rosa ahir, tot i la suspensió, es va mostrar satisfet per poder provar el vehicle demà en una sessió de filmació. Segons la normativa de la FIA, els equips poden fer rodar els seus bòlids per esdeveniments promocionals com el de demà, però amb pneumàtics específics. Per això l'F112 d'HRT no muntarà els pneumàtics Pirelli del 2012.

De la Rosa assegura que l'absència del cap de setmana no és deguda a cap mala planificació i que a partir d'ara es volen fer les coses sense deixar res a l'atzar.

Pérez i Button, els més ràpids

Sergio Pérez va ser el més ràpid en la penúltima jornada d'entrenaments de pretemporada a Montmeló. El mexicà va fer 1:22.094 amb pneumàtics tous, i possiblement amb menys benzina que en les sessions anteriors. L'excampió del món Jenson Button va sortir a la pista a la tarda amb un McLaren amb canvis sensibles i amb només una volta es va quedar a 9 mil·lèsimes del temps del mexicà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)