Més motor

Festa de tardor al Circuit

World Series. Tradició, emoció i espectacle es reuniran aquest cap de setmana al Circuit de Catalunya, en la final de les fórmules Renault

Els propers 20 i 21 d'octubre, el Circuit de Catalunya viurà un dels seus caps de setmana grans, amb l'última cita de les World Series by Renault, en què es decidiran els campions de les quatre disciplines: Fórmula Renault 3.5, FR 2.0 (hi correran Àlex Riberas, Víctor Colomé i Javier Tarancón), Mégane Trophy (Albert Costa n'és el líder) i Eurocup Clio (Òscar Nogués lluitarà pel títol).

Amb la seva filosofia de portes obertes, amb zona lúdica i exposicions de vehicles clàssics, les World Series són un espectacle familiar que ja fa 14 anys que ve a Montmeló (Marc Gené en va ser el primer campió, el 1998). A més de les exhibicions en pista de Jean Ragnotti amb un R-5 Maxi Turbo, s'alternaran al volant d'un Red Bull de F-1 Sébastien Buemi i Damon Hill, campió del món de F-1 de 1996. Al web del campionat se'n poden descarregar invitacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)