Més motor

Panther confirma Servià i podria provar Alguersuari

Motor. L'expilot de Toro Rosso diu que no tornarà a la F-1 en breu però anuncia un retorn proper a la competició

Oriol Servià s'ha assegurat volant en l'Indy Car fins a final de temporada. L'equip Panther l'ha confirmat per a les quatre curses que queden (Baltimore aquest diumenge, Houston el 5 i 6 d'octubre i Fontana el 19 d'octubre).

Servià recuperarà un volant perquè el pilot titular del cotxe pintat amb els colors de la Guàrdia Nacional, Ryan Briscoe, volia fer seguir dos campionats, l'Indy Car i les American Le Mans Series, que coincideixen aquest diumenge a Baltimore, però la lesió al canell que va tenir al juliol encara és recent i ha fet que l'equip Level 5 (ALMS) hagi tingut prioritat sobre Panther. La coincidència de dates es repetirà en les cites del mes d'octubre –aquest cop en circuits diferents– i Panther ha preferit que Servià piloti el cotxe fins a final d'any. El català, que ja havia rellevat Briscoe mentre va estar lesionat, és 22è, amb 167 punts.

Alguersuari, a escena

L'equip Panther també ha fet saber que a final de temporada provarà “un parell de nois” per a “futures oportunitats”, en paraules del cap de l'equip, John Barnes, que malgrat tot hi afegeix: “El que farem ja ho tenim força clar.” Un dels pilots als quals s'oferiria el test podria ser Jaume Alguersuari, ara mateix amb Pirelli en la fórmula 1. Hi ha dos elements significatius: que Barnes es va negar a comentar si havia estat en contacte amb el català i el que va explicar l'expilot de Toro Rosso mitjançant el seu compte de Twitter: “És genial treballar per a Pirelli, però no crec que em torneu a veure en la F-1, com a mínim en un futur proper. Però crec que aviat hi haurà tornada a la competició.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)