Més motor

Cancel·len el Faraons i el títol de Marc Coma depèn de la FIM

Motor. La federació podria habilitar el raid del Marroc com a prova puntuable

Marc Coma (KTM) es convertirà en campió del mundial de raids si la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) no atorga puntuabilitat al raid del Marroc en substitució del Faraons, que va ser cancel·lat ahir per la inestabilitat que viu Egipte i que els organitzadors han considerat que és motiu suficient per desistir, a un mes vista de l'inici de la prova (del 28 de setembre al 5 d'octubre). En el mundial, Coma suma 107 punts, per 104 del seu únic rival pel títol, el portuguès Paulo Gonçalves.

Fa tres setmanes, i per instruccions del ministre de Turisme egipci, la prova va ser confirmada, però els organitzadors no han volgut posar en risc la seguretat dels participants en la prova i, previ acord amb les federacions, l'han anul·lada amb el compromís d'organitzar l'edició del 2014 al mes de maig.

No hi ha decisió definitiva, perquè hi ha uns dies de marge per habilitar el raid del Marroc, que es disputa del 13 al 19 d'octubre i que es convertiria –sigui o no puntuable– en test competitiu gairebé obligatori per preparar el Dakar.

Roma, també pendent

En la copa del món de raids de la FIA, Nani Roma (Mini) és segon, a sis punts de Jean Louis Schlesser i amb quatre d'avantatge sobre Krzystof Holowczyc (Mini), que aquest cap de setmana disputa la Baja Polònia, on no hi seran ni Roma ni Schlesser. Amb la suspensió del Faraons, quedarà només una prova puntuable, la Baja Portalegre al Brasil (1 de novembre).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)