Més motor

Bou i Raga s'ho juguen tot

Trial. Deu punts separen el pilot d'Ulldecona del líder del mundial, que pot aconseguir el setè títol de la seva carrera i igualar el rècord històric de Jordi Tarrés i Dougie Lampkin

Toni Bou (Montesa) i Adam Raga (Gas Gas) es juguen aquest cap de setmana el títol mundial de trial en l'última prova de la temporada, que es disputa a França i que serà de dues jornades. El pilot de Piera lidera la classificació i és el favorit a revalidar una victòria que ja ha aconseguit sis vegades, totes consecutives. Feia molt, però, que no tenia tantes dificultats per segellar la victòria, ja que Bou arriba a la cita amb només deu punts d'avantatge respecte del pilot d'Ulldecona, que aquesta temporada va començar fort i era líder després de les cinc primeres proves. Si Bou torna a triomfar, igualarà el rècord històric de set títols que fins ara només han aconseguit el català Jordi Tarrés i el britànic Dougie Lampkin.

En la prova francesa també s'haurà de decidir el tercer integrant del podi final, una posició que de moment ocupa el pilot japonès establert a Catalunya Takahisa Fujinami (Montesa) però a la qual també aspiren els catalans Albert Cabestany (Sherco) i Jeroni Fajardo (Beta).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)