Més motor

El mundial de trial, en un puny

Motor. Adam Raga aconsegueix la victòria en la primera jornada del Gran Premi de França i se situa a només cinc punts de Toni Bou, que va acabar tercer superat també per Jeroni Fajardo. El desenllaç del campionat es coneixerà avui

La victòria d'Adam Raga (Gas Gas) en la primera jornada del Gran Premi de França de trial va servir-li per escurçar les diferències respecte de Toni Bou (Montesa) fins a només cinc punts. El defensor del títol va acabar tercer –entre tots dos es va intercalar Jeroni Fajardo (Beta)– i ha d'evitar que avui es repeteixin els mateixos resultats. Si fos així, els dos pilots acabarien empatats a punts i victòries, però el major nombre de segons llocs per a Raga acabaria decantant el títol cap a l'ulldeconenc. És clar que serà difícil que Bou no acabi entre els dos primers –només ha passat dos cops aquest any–, però no és menys cert que mai abans no havia tingut ta€ntes complicacions per assegurar-se el títol. El gironí Fajardo va fer un pas endavant per acabar el mundial tercer. De moment aquesta posició l'ocupa el japonès Takahisa Fujinami, però amb només un punt de diferència respecte del pilot de Pals. El tarragoní Albert Cabestany (Sherco) també té possibilitats de pujar al podi.

En el mundial júnior, Pol Tarrés (Sherco) esgota les últimes possibilitats de ser campió. Ahir va aconseguir la victòria, però la diferència de 10 punts respecte de Jorge Casales (Gas Gas), el líder, li ho deixa molt difícil. En la categoria femenina, feliç tornada de Laia Sanz (Montesa), que va aconseguir la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)