Més motor

Fajardo, àrbitre del desenllaç

Motor. El pilot de Pals és segon en la penúltima prova, rere Adam Raga i a davant de Toni Bou, i si avui es repetís aquest ordre el títol seria per a Raga i es posaria fi a sis anys d'hegemonia de Bou que, malgrat tot, continua sent favorit

Jeroni Fajardo (Beta) i el seu segon lloc ahir a Isola 2000 han fet del pilot de Pals l'àrbitre inesperat del desenllaç del mundial de trial. Quan Toni Bou (Montesa) ho tenia tot de cares, ahir va fallar en la quarta zona (13 punts entre les tres passades) i no només va perdre el triomf sinó també el segon lloc a mans de Fajardo. La victòria d'Adam Raga (Gas Gas) el deixa a només cinc punts de Bou, que per revalidar el títol ha d'evitar com sigui que avui es repeteixin els mateixos resultats. Si fos així, els dos pilots acabarien empatats a punts i victòries, però el major nombre de segons llocs per a Raga acabaria decantant el títol cap a l'ulldeconenc. És clar que serà difícil que Bou no acabi entre els dos primers –només ha passat dos cops aquest any–, però no és menys cert que mai abans no havia tingut tantes complicacions per assegurar-se el títol. Fajardo, per la seva banda, va fer un pas endavant per acabar el mundial tercer, ja que s'ha situat a un punt de Takahisa Fujinami (Montesa).

En el mundial júnior, Pol Tarrés (Sherco) esgota les últimes possibilitats de ser campió. Ahir va aconseguir la victòria, però la diferència de 10 punts respecte de Jorge Casales (Gas Gas), el líder, li ho deixa molt difícil. En la categoria femenina, feliç tornada de Laia Sanz (Montesa), que va aconseguir la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)