Més motor

El segon de Laia Sanz

Enduro. La catalana revalida el mundial femení amb una altra segona posició a l'Alvèrnia. Ivan Cervantes perd el subcampionat d'E2

Laia Sanz (Honda) va rubricar ahir una temporada perfecta amb el títol mundial femení d'enduro. En feia prou amb un cinquè lloc i, tot i que va extremar la prudència –dissabte va ploure fort i moltes pistes estaven impracticables–, va acabar segona, rere la seva única rival, l'anglesa Jane Daniels (Husaberg), que, com dissabte, no en va treure res de la victòria.

El segon mundial d'enduro li ha arribat 48 hores després del seu 13è mundial de trial, de manera que Sanz ja té 15 títols mundials a la vitrina.

En l'apartat masculí, Ivan Cervantes (KTM) no va poder repetir el segon lloc de dissabte. Va ser cinquè i va perdre el subcampionat d'E2, que va passar a mans de Pierre-Alex Renet (Huaberg). Alex Salvini (HM Honda) ja era campió dissabte. Oriol Mena (Husaberg), amb un quart lloc dissabte i un novè ahir, ha acabat cinquè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)