Motociclisme

La graella del 2014 de pilots catalans, embastada

Motociclisme. Dels 12 possibles, ja n'hi ha 10 de confirmats

Amb la confirmació de la renovació d'Àlex Rins i Àlex Márquez per l'equip de Moto 3 d'Emili Alzamora, l'Estrella Galícia 0'0, pràcticament no hi ha incògnites pel que fa a la graella de pilots catalans en el mundial de motociclisme de l'any vinent.

A Moto GP, Marc Márquez i Dani Pedrosa tenen contracte amb l'equip Repsol Honda, Pol Espargaró pilotarà una Yamaha de l'equip Tech 3 i el seu germà Aleix, si no hi ha un gir radical, continuarà en l'equip de Jorge Martínez Aspar pilotant una Aprilia –per marxar a l'NGM Mobile i pilotar una Yamaha ha de pagar 600.000 euros–. En Moto 2, Tito Rabat portarà una Kalex de l'equip Marc VDS, Maverick Viñales estarà a l'equip de Sito Pons mentre que Jordi Torres, renovat recentment, continuarà amb Aspar. Aquí, només falta per determinar el futur d'Àxel Pons i de Ricky Cardús. Finalment a Moto 3, a banda del duet Rins i Márquez, hi continuarà Isaac Viñales, incorporat a l'equip de Fausto Gresini per pilotar una KTM oficial. Tot plegat, acceptant el fet que a hores d'ara no s'espera que hi hagi cap incorporació d'un pilot que vingui d'altres campionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)