Més motor

Coma acaba subcampió

Raid. El pilot d'Avià aspirava al seu sisè títol mundial, però Paolo Gonçalves va guanyar el Ral·li del Marroc i es va assegurar la corona

Marc Coma (KTM) no va poder revalidar el títol mundial de raids després de ser sisè en el Ral·li del Marroc. Aquest resultat el deixa subcampió a només quatre punts del portuguès Paolo Gonçalves (Honda), que va guanyar la prova. El pilot d'Avià aspirava al seu sisè títol en aquesta competició. “Crec que quan un competeix fins al final i és competitiu tot l'any, a pesar d'una lesió, és per estar-ne més que satisfet”, deia després de la prova Coma, que va felicitar el seu rival portuguès: “Ho ha fet millor que nosaltres i cal felicitar-lo.”

L'última etapa va tenir un recorregut de 219 quilòmetres. Coma va obrir pista i va perdre deu minuts per culpa d'un error en el road book. Això va fer que els pilots s'ajuntessin i rodessin agrupats fins al final, i que el català perdés l'oportunitat de guanyar el títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)