Motociclisme

Isaac hereta la KTM de Mack

Motociclisme. L'equip Calvo posarà la moto del campió del món en les mans del seu cosí, que havia vist com l'acord amb Gresini no s'havia acabat de concretar.

Després d'unes setmanes d'incertesa –el 14 de setembre havia estat presentat com a pilot 2014 del Go&Fun Gresini, però després no va fer-se efectiva la inscripció–, ja és oficial que Isaac Viñales tornarà a competir en el mundial de Moto 3. Ho farà i no pas en un equip qualsevol, sinó amb un KTM i en el Team Calvo que aquest any ha estat campió del món amb el seu cosí Maverick Viñales. “Estic molt content d'entrar en l'equip campió del món. Estic molt il·lusionat perquè serà el meu primer any en un equip guanyador. És aviat per marcar-nos objectius, però aspirem al màxim anant cursa a cursa”, deia el llançanenc, que tindrà el txec Jakub Kornfeil de company.

Isaac Viñales (Llançà, 6-11-1993) ha disputat dos campionats complets (al 2011 va fer cinc proves) i els seus millors resultats són un vuitè lloc a Assen i un setè a Xest i dos sisens llocs en qualificació a Austràlia i Japó, tot aquest 2013, amb una FTR-Honda de l'equip Ongetta, amb la qual ha sumat 47 punts i ha acabat 16è en la general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)