Fórmula 1

Motor

FÓRMULA 1

Catalunya es manté, València cau

Tot i les maniobres i pressions del govern valencià del PP per alternar la cursa amb el circuit de Barcelona-Catalunya, la lògica s'ha imposat i el somni ruïnós de la F-1 valenciana ha acabat a la foguera de les vanitats. Catalunya manté el seu gran premi i, en franca recuperació, la cursa del 2013 va aplegar gairebé 95.000 espectadors

Ral·lis

Ogier, l'altre ‘Seb' campió

Semblen pastats. Per això no es van entendre a Citroën. Sébastien Ogier ha guanyat el mundial de ral·lis amb la mateixa autoritat del seu antecessor Loeb: deu victòries de tretze ral·lis. Això sí, amb Volkswagen.

RAL·LIS

L'adéu de la llegenda

Sébastien Loeb va deixar definitivament els ral·lis amb llàgrimes als ulls, sense haver pogut acabar el seu últim ral·li d'Alsàcia, a casa seva. Enrere quedaven nou títols, 78 victòries, 116 podis i 900 victòries en trams cronometrats –sempre amb Citroën– que l'han situat a un nivell incomparable. El mundial de turismes és el seu destí immediat.

dAKAR

Marc Coma i l'infortuni

El pilot d'Avià, un dels dos grans favorits en el Dakar, va haver-hi de renunciar perquè no es va recuperar a temps d'una lesió en un nervi de l'espatlla que havia patit al Marroc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)