Més motor

Homenatges a Roma i Coma

Motor. Demà hi haurà una festa de benvinguda a Nani Roma a Folgueroles i una rua pels carrers d'Avià per Marc Coma, que serà nomenat fill predilecte del seu poble

Nani Roma i Marc Coma seran homenatjats demà, en els seus respectius pobles, per les victòries en cotxes i motos que van aconseguir en l'últim ral·li Dakar. A Folgueroles (Osona), l'Ajuntament, els familiars i els amics de Nani Roma li han preparat una festa de benvinguda que tindrà lloc, a partir de les sis de la tarda, a la plaça Verdaguer. A Avià (Berguedà) hi tindrà lloc una rua de benvinguda que sortirà de l'església de Santa Maria d'Avià (11.30 h) i que finalitzarà a la plaça de l'Ateneu (12 h), on Marc Coma rebrà un homenatge. L'Ajuntament d'Avià, a més, ha decidit nomenar el vencedor del Dakar en motos fill predilecte de la vila, tant pels seus èxits esportius com pel seu tarannà. “Els teus triomfs no t'han allunyat de la teva vila natal, ans al contrari, els noms de Coma i d'Avià continuen associats en moltes cròniques periodístiques, i així es dóna a conèixer arreu del món el nom del nostre poble”, s'explica en una nota publicada per l'Ajuntament.

Roma i Coma, juntament amb la resta de participants catalans en el Dakar, també van ser rebuts pel president de la Generalitat, Artur Mas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)